Workout Utrecht - UNDISPUTED™

Een persoonlijk trainingsschema

CHIVO opgeleide trainers

Onbeperkt trainen (SPPT™)

De ideale workout in Utrecht
#UndisputedLiving

Zoek je de perfecte plek voor een regelmatige workout voor dames of heren in Utrecht? Maak kennis met Undisputed™ en ontdek hoe je jezelf naar een fitter en gezonder niveau brengt. Onze trainers zijn CHIVO-opgeleid en zijn dus in staat om jou professioneel te begeleiden. Zij richten zich niet alleen op jouw fysieke, maar ook op je mentale gezondheid. Deze twee gaan hand in hand, wat zowel dames als heren snel merken na een workout bij ons in Utrecht. Wij helpen je jouw doelen te behalen!

UDP™
Journeys

UDP™
Programma's

#Undisputed
Personal training

Een workout bij onze sportschool in Utrecht geeft je de beste energie

In onze gym in Utrecht vinden dames en heren verschillende manieren om een workout te doen. Wat jij kiest is afhankelijk van je huidige situatie en haalbare doelen. Niet iedereen behaalt een bepaald doel even snel en gemakkelijk. Wij snappen dit en houden hier te allen tijde rekening mee. Je volgt bij ons diverse trainingen, zoals BodyComp™, die jou verder op weg helpen zonder dat je de effectiviteit uit het oog verliest. Door iedere keer onder begeleiding een nieuwe stap te zetten bij je workout, vind je de weg naar het behalen van je doelen. Of het nu om beweging, levensstijl, voeding of de juiste mindset gaat, bij ons volg je altijd de Journey™ die bij jou past!

Vind de training die bij jou past

Voor zowel dames als heren is Undisputed™ in Utrecht de juiste plek voor een workout op regelmatige basis, en nog belangrijker, om jouw doelen te behalen. Wil je liever meedoen aan groepslessen of is kickboksen onder begeleiding helemaal iets voor jou? Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, onze professionals in Utrecht helpen je verder met de perfecte workout voor zowel dames als heren! Jouw training is tevens te boeken via je OneFit of ClassPass-abonnement. Heb je hier nog vragen over? Neem telefonisch contact met ons op via 0800 – 4666 of stuur een e-mail naar info@undisputed.com en maak een afspraak voor een intake.

Team

Meld je aan voor een gratis
intake & try-out