semi-private personalized training

In onze Undisputed™ gyms in Utrecht en Hilversum train je tijdens Semi Private Personalized Training™ (SPPT™) zelfstandig met jouw persoonlijke trainingsschema. Er trainen nooit meer dan 15 members tegelijkertijd. Voor vragen of hulp kun je altijd terecht bij een van onze gespecialiseerde SPPT™ trainers. Daarnaast houdt de SPPT™ trainer gedurende jouw training je techniek in de gaten. Indien nodig word je daarin gecorrigeerd.

KOM TRAINEN VANAF

99/m.

Iedereen is anders, daarom heeft Undisputed voor jou speciaal op maat gemaakte programma’s gemaakt. Gebaseerd op de wetenschap. Met jouw doelen en wensen maken we een op maat gemaakt pad binnen de journey die jij bewandeld!

meld je nu aan

gratis

Intake & try-out

Locatie

Taal

6 + 5 =

jouw Journey

Wanneer je kiest voor Semi Private Personalized Training™ krijg je van ons een persoonlijk trainingsschema. We starten met een intakegesprek en brengen jouw wensen en doelen in kaart. Persoonlijke aandacht staat bij Undisputed™ voorop.

Je krijgt van ons altijd passend voedings- en trainingsadvies. Wanneer je niet tevreden bent over jouw schema of je resultaten, kun je altijd terecht bij een van onze trainers om dit te bespreken. We willen je helpen om jouw doelen te behalen.

Wat is Semi Private Personalized Training™ ?

SPPT™ is geen groepstraining fitness, geen crossfit en ook geen een op een training met een personal trainer. Wat is het dan wel? Semi Private Personalized Training™ (SPPT™) is eigenlijk een mix van de voordelen van personal training en groepstraining fitness.

Voordelen t.o.v. personal training:

– het is goedkoper
– geen tijdslimiet in je trainingsschema
– interactie met andere members, je helpt elkaar en je leert van elkaar
– je krijgt indien nodig instructies van een personal trainer, zonder dat er continu iemand over je schouder meekijkt.

Voordelen t.o.v. groepstraining fitness:

– Je krijgt je eigen persoonlijke trainingsschema. Hierdoor start je op je eigen niveau en maak je progressie in het voor jou optimale tempo
– Met maximaal 15 members tegelijkertijd is de gym nooit te vol. Hierdoor is het groepsgevoel groot en krijg je nooit het idee dat je maar een van de velen bent.
– Dankzij het maximaal aantal members die tegelijkertijd trainen, krijg je altijd de persoonlijke aandacht die nodig is.
– Er staat altijd een gespecialiseerde en CHIVO opgeleide trainer paraat om je te helpen en om je vragen te beantwoorden.

Wat maakt SPPT™ bij Undisputed™ zo speciaal

Naast onbeperkt trainen kun je bij Undisputed™ ook meedoen met MDNSS™. Tijdens deze 60 minuten durende groepstraining verbeter je je conditie, spieruithoudingsvermogen en kracht. MDNSS™ is een perfecte aanvulling en leuke afwisseling van je trainingsschema.

Wat biedt Undisputed™ nog meer:

– CHIVO opgeleide trainers
– Doelgerichte trainingen
– Voedingsadvies
– Op maat gemaakte programma’s (Journeys™)
– Ongedwongen sfeer
– Persoonlijke aandacht
– Massages
– Hulp en steun bij moeilijke momenten
– Aanleren van de juiste techniek
– Workshops over voeding : PPP Knowledge
– Een persoonlijk trainingsschema
– Coachingsgesprekken
– De lekkerste koffie

” SPPT™ is geen groepstraining fitness, geen crossfit en ook geen een op een training met een personal trainer. Wat is het dan wel? Semi Private Personalized Training™ (SPPT™) is eigenlijk een mix van de voordelen van personal training en groepstraining fitness.

Ons team gespecialiseerde UDP trainers staat altijd voor je klaar. Je krijgt coachingsgesprekken wanneer jij ze nodig hebt.

Ook wordt in het Undisputed™ handboek alle benodigde informatie uitgebreid en duidelijk uitgelegd.

We doen er alles aan om jouw beste shape neer te zetten!

 

 

 

ANDERE UDP™ Programma’s

5TRONG

GluteMX™

MDNSS™

k

live.life.undisputed.

UDP™ social

[et_pb_df_instagram_feed num=”9″ cols=”3″ showbutton=”off” followcolor=”#ffd600″ followtext=”Follow Us” _builder_version=”3.19.18″][/et_pb_df_instagram_feed]

openingstijden

Maandag – Vrijdag: 7:00 – 12:00 & 16:00 – 22:00

Zaterdag & Zondag: 8:00 – 13:00

LocaTIES

Savannahweg 70, 3542AW Utrecht

Kampstraat 10, 1211GE Hilversum