live.life.undisputeed.

Journeys

personal training

Bij Undisputed™ train je in ongedwongen sfeer, doelgericht samen met een van onze gespecialiseerde trainers. Wanneer je kiest voor een Personal Training Journey bij Undisputed™ krijg je altijd de beste begeleiding. We richten ons op een duurzaam resultaat. Naast training wordt bij ons ook je voeding, mindset en leefstijl meegenomen in een persoonlijk en op maat gemaakt plan (Journey™).

SPPT™

In onze Undisputed™ gyms in Utrecht en Hilversum train je tijdens Semi Private Personal Training™ (SPPT™) zelfstandig met jouw persoonlijke trainingsschema. Er trainen nooit meer dan 15 members tegelijkertijd. Voor vragen of hulp kun je altijd terecht bij een van onze gespecialiseerde SPPT™ trainers. Daarnaast houdt de SPPT™ trainer gedurende jouw training je techniek in de gaten. Indien nodig word je daarin gecorrigeerd.

Labels

Iedereen is anders, en iedereen kan wel wat hulp en/of coaching gebruik en. Daarom hebben we Journeys ontwikkeld met onze Undisputed™ methodologie om rekening houdend met jouw huidige levensstijl een aangepast pad voorwaarts te bepalen! Dit persoonlijke pad is jouw reis naar een succesvoller leven.

BodyComp™

De BodyComp™ Journey van Undisputed™ is een wetenschappelijk onderbouwd en radicaal shaping programma. Gedurende 16 weken werk je onder intensieve begeleiding aan de meest indrukwekkende transformatie van jouw lichaam. Trainen, voeding, lifestyle, alles komt samen tijdens BodyComp™.

Glutemx™

De Glute MX™ Journey van Undisputed™ is een wetenschappelijk onderbouwd shaping programma voor vrouwen die hun lichaam graag willen vormen met ronde billen en een strakke core. In 6 maanden tijd wordt er constructief gewerkt aan het verbeteren van jouw training, eetpatroon en leefstijl. De trainingen zijn gericht op het vormen van het zandloperfiguur.

MDNSS™

MDNSS™ is een constant variërende groepstraining waarbij mobiliteit, kracht en conditie gecombineerd worden. De trainingen zijn gericht op fitter, sterker en gezonder worden. Een MDNSS™ training duurt 60 minuten en is bedoeld voor iedereen die graag samen met andere deelnemers, op eigen niveau een waanzinnige en verantwoorde training wil volgen.

KOM TRAINEN VANAF

99/m.

Iedereen is anders, daarom heeft Undisputed voor jou speciaal op maat gemaakte programma’s gemaakt. Gebaseerd op de wetenschap. Met jouw doelen en wensen maken we een op maat gemaakt pad binnen de journey die jij bewandeld!

meld je nu aan

gratis

Intake & try-out

Locatie

Taal

7 + 13 =

k

live.life.undisputed.

UDP™ social

[et_pb_df_instagram_feed num=”9″ cols=”3″ showbutton=”off” followcolor=”#ffd600″ followtext=”Follow Us” _builder_version=”3.19.18″][/et_pb_df_instagram_feed]

openingstijden

Maandag – Vrijdag: 7:00 – 12:00 & 17:00 – 22:00

Zaterdag & Zondag: 8:00 – 13:00

LoCaTIES

Savannahweg 70, 3542AW Utrecht

Kampstraat 10, 1211GE Hilversum