Hilversum & Utrecht

Live. Life.

UNDISPUTED™


Met behulp van de persoonlijke, op maat gemaakte Journeys van Undisputed kom je niet alleen fysiek, maar ook mentaal in balans. We maken een plan gericht op wat jij wilt bereiken. Perfect passend binnen jouw leven. De weg naar het behalen van je doelen is namelijk het mooiste wat er is. Dát is Undisputed™ Living.

KOM TRAINEN VANAF

99/m.

Iedereen is anders, daarom heeft Undisputed voor jou speciaal op maat gemaakte programma’s gemaakt. Gebaseerd op de wetenschap. Met jouw doelen en wensen maken we een op maat gemaakt pad binnen de journey die jij bewandeld!

meld je nu aan

gratis

Intake & try-out

Locatie

Taal

1 + 11 =

0,00%

BULLSHIT

live.life.
undisputed.

Dankzij onze uitgebreide kennis op het gebied van Fit, Health en Life, biedt Undisputed™ alle benodigde begeleiding en hulp zodat jij alles uit het leven kunt halen. Met behulp van een persoonlijke en op maat gemaakte Journey, zul je met plezier werken aan jouw doelen. Je komt niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en geestelijk in balans. Een doel hebben is fijn, maar de weg ernaartoe is het leven. Laten we dát vooral leuk maken.

UDP Programma’s

Iedereen is anders, daarom heeft Undisputed™ voor jou speciaal op maat gemaakte programma’s gemaakt. Gebaseerd op de wetenschap. Met jouw doelen en wensen maken we een op maat gemaakt pad binnen de journey die jij bewandeld! Lees hier meer over de verschillende paden die Undisputed™ biedt.

GLUTEMX™

De GluteMX™ Journey van Undisputed™ is een wetenschappelijk onderbouwd shaping programma voor vrouwen die hun lichaam graag willen vormen met ronde billen en een strakke core. In 6 maanden tijd wordt er constructief gewerkt aan het verbeteren van jouw training, eetpatroon en leefstijl. De trainingen zijn gericht op het vormen van het zandloperfiguur.

BodyCOMP™

De BodyComp™ Journey van Undisputed™ is een wetenschappelijk onderbouwd en radicaal shaping programma. Gedurende 16 weken werk je onder intensieve begeleiding aan de meest indrukwekkende transformatie van jouw lichaam. Trainen, voeding, lifestyle, alles komt samen tijdens BodyComp™.

FTTR™

De FTTR™ Journey van Undisputed™ is eenhet (shaping) programma voor mannen om in optimale shape te komen. Het programma is gebaseerd op de wetenschap, getest bij Undisputed en wordt met regelmaat bijgewerkt volgens de laatste inzichten uit de praktijk. Jij werkt in levels van vijf weken aan jouw kracht en figuur met een focus op het bovenlijf.

MDNSS™

MDNSS™ is een constant variërende groepstraining waarbij mobiliteit, kracht en conditie gecombineerd worden. De trainingen zijn gericht op fitter, sterker en gezonder worden. Een MDNSS™ training duurt 60 minuten en is bedoeld voor iedereen die graag samen met andere deelnemers, op eigen niveau een waanzinnige en verantwoorde training wil volgen.

Testimonials

Ik heb de afgelopen 3 maanden getraind bij Undisputed Personal Training. Ik wilde eindelijk de laatste 6 kilo kwijtraken en een strak lichaam. de trainers van Undisputed hebben mij heel erg gemotiveerd en mij vooral geholpen om beter op mijn voeding te letten. Ze hebben mij gegeven wat ze beloofden! Heel erg blij mee.

Suzanne Chang

Ik werd getraind door Jasper. En hij heeft mij zoveel geleerd. Wat mijn grenzen zijn en hoever ik erboven kan. En zoveel over herstel en concentratie voor maximale output. Door hem ben ik mentaal en fysiek ongelofelijk veel veranderd!

 

Thije van Beek

contact

live.life.undisputed.

UDp™ Social

[et_pb_df_instagram_feed num=”9″ cols=”3″ followcolor=”#ffd600″ followtext=”Follow Us” _builder_version=”3.19.18″][/et_pb_df_instagram_feed]

openingstijden

Maandag – Donderdag: 7:00 – 12:00 & 16:00 – 22:00

Vrijdag: 7:00 – 12:00 & 17:00 – 22:00

Zaterdag & Zondag: 8:00 – 13:00

LocaTIES

Savannahweg 70, 3542AW Utrecht

Kampstraat 10, 1211GE Hilversum