Persoonlijke sportbegeleiding - UNDISPUTED™

Een persoonlijk trainingsschema

CHIVO opgeleide trainers

Onbeperkt trainen (SPPT™)

Persoonlijke sportbegeleiding
#UndisputedLiving

Wil jij graag persoonlijke sportbegeleiding van goed opgeleide trainers om zo jouw persoonlijke doelen succesvol te behalen? Bij Undisputed™ in Utrecht werken wij met CHIVO opgeleide trainers die jou de juiste begeleiding geven tijdens het sporten. Ieder persoon is anders en heeft andere doelen en wensen. Hier houden wij rekening mee en daarom bieden wij persoonlijke sportbegeleiding aan.

UDP™
Journeys

UDP™
Programma's

#Undisputed
Personal training

Realiseer jouw doelen met onze persoonlijke sportbegeleiding

Bij ons ervaar je echte persoonlijke aandacht voor, tijdens én na het sporten. Je krijgt een totaalpakket met onder andere lifecoaching op het gebied van voeding, slapen en stress. Kies een van onze verschillende programma’s van ongeveer één jaar en begin met resultaatgericht sporten! Heb je last van je benen, armen of andere lichaamsdelen? Onze coaches hebben de benodigde kennis van fysiotherapie, waardoor zij jou goed kunnen helpen. Wij vinden het belangrijk dat jij persoonlijke sportbegeleiding krijgt van hoge kwaliteit. Tijdens onze een-op-een-training ervaar je daarom ook de persoonlijke aandacht die je verdient.

Kom bij ons sporten met begeleiding

Heb jij een doel voor ogen en wil je graag beginnen met sporten, maar weet je niet hoe of waar? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Wij helpen je graag met persoonlijke sportbegeleiding om jou gewenste doelen op een goede manier te bereiken. Je bereikt ons telefonisch via 0800 – 4666 of door het sturen van een e-mail naar info@undisputed.com. Twijfel je of deze vorm van sporten iets voor jou is? Meld je dan nu aan voor een gratis intake en try-out en bekijk onze verschillende programma’s tegen lage prijzen! Natuurlijk kun je, wanneer dit meer bij jou past, ook informeren naar onze groepslessen.

Team

Meld je aan voor een gratis
intake & try-out