Personal Training - UNDISPUTED™
© rubenmay.com
Personal Training© rubenmay.com
Personal Training© rubenmay.com
Personal TrainingUDP™
Journeys

UDP™
Programma's

Zonder bullshit sterker,
fitter en vitaler worden?
#UndisputedLiving

Bij Undisputed™ train je in ongedwongen sfeer, doelgericht samen met een van onze gespecialiseerde trainers. Wanneer je kiest voor een Personal Training Journey bij Undisputed™ krijg je altijd de beste begeleiding. We richten ons op een duurzaam resultaat. Naast training wordt bij ons ook je voeding, mindset en leefstijl meegenomen in een persoonlijk en op maat gemaakt plan (Journey™).


We zijn niet gewoon een sportschool. Bij onze private gyms in Utrecht en Hilversum kun je onder andere terecht voor Personal Training. Gedurende een PT sessie train je effectief en doelgericht samen met een van onze CHIVO opgeleide trainers. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en vitaliteit staan bij Undisputed™ voorop. Personal Training is bij ons niet alleen maar fitness of krachttraining. Je krijgt complete coaching waarbij we alles op alles zetten om jouw persoonlijke doelen te behalen en te behouden.

 

Personal training bij Undisputed™ is een compleet pakket waarbij naast training, ook mindset, voeding en leefstijl aan bod laten komen. Tijdens het intakegesprek stellen we veel vragen zodat we je goed leren kennen. Natuurlijk vertellen we je dan ook alles over onze werkwijze. We zetten alles op alles om jou de juiste begeleiding te bieden. Aan de hand van jouw doelen maken we een op maat gemaakt plan, die past binnen jouw leefstijl. Wij willen namelijk dat jij alles uit jouw leven kunt halen. Alleen het trainen is slechts een onderdeel van de positieve en duurzame verandering van jouw leven. Het complete plaatje is Undisputed Living™

Na jouw intakegesprek volgen er twee try-out trainingen. Tijdens deze trainingen krijgen we een goed beeld van jouw beweegpatroon en conditie. Voor jou zijn deze trainingen je eerste kennismaking met trainen bij Undisputed™. Hierna gaan we aan de slag met het vormgeven van jouw persoonlijke Journey™. We willen dat jouw plan slaagt. Daarom maken we deze altijd passend binnen jouw leefstijl zonder hierbij effectiviteit uit het oog te verliezen. 

Je hebt contact met onze trainers tijdens de trainingen en bijvoorbeeld coachingsgesprekken. Zo houden we je gemotiveerd en kunnen we waar nodig bijsturen. Jouw leven is geen rechtlijnig pad, dus dat zijn onze Journey’s ook niet.
Trainen doe je altijd met een CHIVO opgeleide trainer. Dankzij de expertise van onze trainers weten zij welke oefeningen voor jou het meest effectief zijn.
En verder :
– groepstrainingen (MDNSS™)
– voedingsadvies
– ongedwongen sfeer
– persoonlijke aandacht
– massages
– aanleren van de juiste techniek
– onbeperkt trainen (SPPT™)
– workshops en clinics : bijv. PPP voeding / roeiclinic
– een persoonlijk trainingsschema
– coachingsgesprekken
– trainen op afspraak, dus nooit een overvolle gym
– de lekkerste koffie (Conscious Beans™)

Voor iedereen! Ervaren of juist onervaren.
Onze gespecialiseerde trainers zoeken altijd naar de voor jou best mogelijke manier om je doelen effectief en op een leuke manier te behalen. Onze Personal Training Journey™ is onder andere geschikt voor mensen die :
– veel stress ervaren
– lichamelijke klachten hebben
– een steuntje in de rug nodig hebben
– hun houding willen verbeteren
– een zittend beroep hebben
– willen afvallen
– willen aankomen
– van hun onzekerheid af willen komen
– beter in hun vel willen zitten
– meer energie willen hebben
– op zoek zijn naar dat extra zetje
– moeite hebben om gefocust te blijven
– van hun zwangerschapskilo’s af willen komen
– hun lichaam willen shapen
– slaapproblemen hebben
– conditie willen opbouwen
– hun lifestyle willen veranderen
– naast training ook hulp willen bij gezonde voeding

Ons doel is om jouw fitheid, gezondheid en leefstijl voor de lange termijn te verbeteren. Daarom richten we ons niet alleen op krachttraining. We helpen je met motivatie en het verbeteren van je eetpatroon en lifestyle. Zodat jij alles uit het leven kunt halen. Undisputed™ Living!

Starten met Personal Training bij Undisputed™ kan op elk moment. Meld je aan via het formulier en wij nemen contact met je op voor het inplannen van jouw intakegesprek.
Na dit intakegesprek volgt een try-out training. Hiermee kunnen we je niveau en belastbaarheid bepalen. Vervolgens plannen we een evaluatie waarbij de trainer samen met jou bespreekt welk traject binnen Undisputed™ het meest geschikt is.

Upcoming events

30 December 2019
Elke donderdagavond

Team

Meld je aan voor een gratis
intake & try-out

HilversumUtrecht
NederlandsEngels