fbpx

zonder bullshit

personal training

 

Bij Undisputed™ train je in ongedwongen sfeer, doelgericht samen met een van onze gespecialiseerde trainers. Wanneer je kiest voor een Personal Training Journey bij Undisputed™ krijg je altijd de beste begeleiding. We richten ons op een duurzaam resultaat. Naast training wordt bij ons ook je voeding, mindset en leefstijl meegenomen in een persoonlijk en op maat gemaakt plan (Journey™).

KOM TRAINEN VANAF

99/m.

Iedereen is anders, daarom heeft Undisputed voor jou speciaal op maat gemaakte programma’s gemaakt. Gebaseerd op de wetenschap. Met jouw doelen en wensen maken we een op maat gemaakt pad binnen de journey die jij bewandeld!

meld je nu aan

gratis

Intake & try-out

Locatie

Taal

7 + 9 =

jouw Journey

We zijn niet gewoon een sportschool. Bij onze private gyms in Utrecht en Hilversum kun je onder andere terecht voor Personal Training. Gedurende een PT sessie train je effectief en doelgericht samen met een van onze CHIVO opgeleide trainers. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en vitaliteit staan bij Undisputed™ voorop.

Personal Training is bij ons niet alleen maar fitness of krachttraining. Je krijgt complete coaching waarbij we alles op alles zetten om jouw persoonlijke doelen te behalen en te behouden.

Wat is personal training bij Undisputed™?

Personal training bij Undisputed™ is een compleet pakket waarbij naast training, ook mindset, voeding en leefstijl aan bod laten komen. Tijdens het intakegesprek stellen we veel vragen zodat we je goed leren kennen. Natuurlijk vertellen we je dan ook alles over onze werkwijze. We zetten alles op alles om jou de juiste begeleiding te bieden. Aan de hand van jouw doelen maken we een op maat gemaakt plan, die past binnen jouw leefstijl. Wij willen namelijk dat jij alles uit jouw leven kunt halen. Alleen het trainen is slechts een onderdeel van de positieve en duurzame verandering van jouw leven. Het complete plaatje is Undisputed Living™

In de praktijk

Na jouw intakegesprek volgen er twee try-out trainingen. Tijdens deze trainingen krijgen we een goed beeld van jouw beweegpatroon en conditie. Voor jou zijn deze trainingen je eerste kennismaking met trainen bij Undisputed™. Hierna gaan we aan de slag met het vormgeven van jouw persoonlijke Journey™. We willen dat jouw plan slaagt. Daarom maken we deze altijd passend binnen jouw leefstijl zonder hierbij effectiviteit uit het oog te verliezen.

Wat kan ik nog meer verwachten?

Je hebt contact met onze trainers tijdens de trainingen en bijvoorbeeld coachingsgesprekken. Zo houden we je gemotiveerd en kunnen we waar nodig bijsturen. Jouw leven is geen rechtlijnig pad, dus dat zijn onze Journey’s ook niet.Trainen doe je altijd met een CHIVO opgeleide trainer. Dankzij de expertise van onze trainers weten zij welke oefeningen voor jou het meest effectief zijn.

En verder:
 • Groepstrainingen (MDNSS™)
 • Voedingsadvies
 • Ongedwongen sfeer
 • Persoonlijke aandacht
 • Massages
 • Aanleren van de juiste techniek
 • Onbeperkt trainen (SPPT™)
 • Workshops en clinics : bijv. PPP voeding / roeiclinic
 • Een persoonlijk trainingsschema
 • Coachingsgesprekken
 • Trainen op afspraak, dus nooit een overvolle gym
 • De lekkerste koffie (Conscious Beans™)
‘Ik heb de afgelopen 3 maanden getraind bij Undisputed Personal Training. Ik wilde eindelijk de laatste 6 kilo kwijtraken en een strak lichaam. de trainers van Undisputed hebben mij heel erg gemotiveerd en mij vooral geholpen om beter op mijn voeding te letten. Ze hebben mij gegeven wat ze beloofden! Heel erg blij mee.’

Ons team gespecialiseerde UDP™ trainers staat altijd voor je klaar. Je krijgt elk kwartaal een coachingsgesprek.

Ook wordt in het Undisputed™ handboek alle benodigde informatie uitgebreid en duidelijk uitgelegd.

We doen er alles aan om jouw beste shape neer te zetten!

 

 

 

ANDERE UDP™ Programma’s

5TRONG
GluteMX™
MDNSS™