Kickboksen Utrecht - UNDISPUTED™

Een persoonlijk trainingsschema

CHIVO opgeleide trainers

Onbeperkt trainen (SPPT™)

Kickboksen in Utrecht
#UndisputedLiving

Kickboksen in onze sportschool in Utrecht is de ideale training om jezelf zowel fysiek als mentaal te verbeteren, wat je leert tijdens de kickboksles van onze ervaren trainers. Zij zijn CHIVO-opgeleid en hebben dus de kennis en vaardigheden om jou optimaal en persoonlijk te begeleiden. Wanneer je dus in de sportschool van Undisputed™ in Utrecht gaat kickboksen, ontvang je personal training tijdens de kickboksles om steeds een niveau hoger te bereiken. Dat is waar we in onze sportschool bij iedereen naar streven!

UDP™
Journeys

UDP™
Programma's

#Undisputed
Personal training

Met een regelmatige training in kickboksen bij ons in Utrecht behaal jij je doelen

Kickboksen geeft je meer fysieke en mentale kracht, vooral door training van vele spiergroepen en de ontwikkeling van je zelfvertrouwen. Natuurlijk begint iedereen bij het kickboksen op zijn of haar eigen niveau en ontwikkelt iedere persoon zich op zijn of haar eigen tempo, waar we tijdens onze kickboksles in Utrecht rekening mee houden. We stellen dan ook een persoonlijke aanpak centraal, waarbij je op je eigen manier sport, passend binnen jouw levensstijl. Tegelijkertijd verleg je met kickboksen, onder begeleiding van onze trainers in Utrecht, je grenzen en verlies je de effectiviteit van de training niet uit het oog. Bij Undisputed™ in Utrecht merk je al snel dat kickboksen de perfecte training is om je doelen te bereiken, aangezien deze sport op vele niveaus beoefend kan worden.

Je persoonlijke Journey™

Bij Undisputed™ gaat het erom dat jij de juiste weg naar je doelen volgt tegen een scherpe prijs. Deze Journey™ stellen we samen op en we zorgen ervoor dat je op een effectieve en realistische manier verder komt. Dit omvat alle aspecten van gezondheid, fitheid en vitaliteit. We kijken dus niet alleen naar fysieke training, maar ook naar bijvoorbeeld voeding en mindset. Onze kickboksles in Utrecht, en ook de bokszaktraining, leent zich hier perfect voor!

Schrijf je direct in bij onze gym

Schrijf je nu online in bij onze sportschool in Utrecht en ontdek hoe kickboksen en de trainers van onze kickboksles jou verder helpen! Je krijgt bij ons de mogelijkheid om een gratis intake en try-out te volgen, zodat je precies weet welke workout het best bij je past. Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0800 – 4666 of stuur een e-mail naar info@undisputed.com.

Team

Meld je aan voor een gratis
intake & try-out