Kickboksen Utrecht - UNDISPUTED™

Een persoonlijk trainingsschema

CHIVO opgeleide trainers

Onbeperkt trainen (SPPT™)

Kickboksen in Utrecht
#UndisputedLiving

Kickboksen in onze sportschool in Utrecht is de ideale training om jezelf zowel fysiek als mentaal te verbeteren, wat je leert tijdens de kickboksles van ervaren trainers. Zij zijn CHIVO-opgeleid en hebben dus de kennis en vaardigheden om jou optimaal en persoonlijk te begeleiden. Wanneer je dus in de sportschool van Undisputed™ in Utrecht gaat kickboksen, ontvang je personal training tijdens de kickboksles om steeds een niveau hoger te komen. Dat is waar we in onze sportschool bij iedereen naar streven!

UDP™
Journeys

UDP™
Programma's

#Undisputed
Personal training

Kickboksen in onze sportschool in Utrecht met een focus op jouw doelen

Kickboksen geeft je meer fysieke en mentale kracht, vooral door training van vele spiergroepen en de ontwikkeling van je zelfvertrouwen. Natuurlijk begint iedereen bij het kickboksen op zijn eigen niveau en ontwikkelt iedere persoon zich op zijn of haar eigen tempo, waar we tijdens onze kickboksles in Utrecht rekening mee houden. We stellen dan ook een persoonlijke aanpak centraal, waarbij je op je eigen manier sport, passend binnen jouw levensstijl. Tegelijkertijd verleg je, onder begeleiding van onze trainers, je grenzen en verlies je de effectiviteit van de trainingen niet uit het oog. Bij Undisputed™ in Utrecht zul je snel merken dat kickboksen de perfecte training is om je doelen te bereiken, aangezien deze sport op vele niveaus beoefend kan worden.

Je persoonlijke Journey™

Bij Undisputed™ gaat het erom dat jij de juiste weg naar je doelen volgt. Deze Journey™ geven we samen met jou vorm en we zorgen ervoor dat je op een effectieve en realistische manier verder komt. Dit omvat alle aspecten van gezondheid, fitheid en vitaliteit. We kijken dus niet alleen naar fysieke training, maar ook naar bijvoorbeeld voeding en mindset. Ook hier leent onze kickboksles in Utrecht, en ook de bokszaktraining, zich perfect voor!

Schrijf je direct in bij onze gym

Schrijf je nu online in bij onze sportschool in Utrecht en ontdek hoe kickboksen en de trainers van onze kickboksles jou verder helpen! Je krijgt bij ons de mogelijkheid om een gratis intake & try-out te volgen, zodat je precies weet welke workout het best bij je past. Heb je vragen? Neem telefonisch contact met ons op via 0800 – 4666 of stuur een e-mail naar info@undisputed.com.

Team

Meld je aan voor een gratis
intake & try-out

    NederlandsEngels