GluteMX™ - UNDISPUTED™
© rubenmay.com
GluteMX™© rubenmay.com
GluteMX™© rubenmay.com
GluteMX™Zonder bullshit sterker,
fitter en vitaler worden?
#UndisputedLiving

De Glute MX™ Journey van Undisputed™ is het (shaping) programma voor vrouwen. Het programma is gebaseerd op de wetenschap, getest bij Undisputed en wordt met regelmaat bijgewerkt volgens de laatste inzichten uit de praktijk. Jij werkt in levels van vijf weken aan jouw kracht en figuur met een focus op de billen en benen.

UDP™
Personal Training

UDP™
Programma's

Wat is GLUTE MX™?

De GLUTE MX™ Journey  bestaat uit 5 levels. Startend bij level 1 maak je kennis met de bewegingen en technieken. Ook als je al ervaring hebt tart je in level 1. De trainingen worden aangepast naar jouw niveau en blijven daardoor continu uitdagend. Met elk level worden de oefeningen complexer, de gewichten zwaarder en je merkt dat je steeds sterker wordt. De trainingen bestaan naast het trainen van de billen, ook uit full body workouts. Na level 5 ben jij bekend met de meest complexe oefeningen. Jij kunt dan veilig en effectief deadliften, hip thrusten, squatten en meer. alles wat nodig is om dat felbegeerde zandloper figuur te creëren. Ben jij klaar om de shape te krijgen die jij wil? Meld je dan nu aan voor een gratis intake & try-out.

Hoe belangrijk is voeding tijdens de Glute MX™ Journey?

Voeding is een groot onderdeel van jouw resultaat. Zodra je begint met GLUTE MX™ helpen we jou met het ontwikkelen van een gezond eetpatroon ter ondersteuning van ieder doel. Uiteraard kun jij altijd met jouw vragen terecht bij een van onze trainers. Alles wat jij tijdens GLUTE MX™ leert over voeding kun jij voor de rest van je leven gebruiken en past precies bij jouw eetpatroon.

Upcoming events

30 December 2019
Elke donderdagavond

Team

Meld je aan voor een gratis
intake & try-out