Een-op-een training - UNDISPUTED™

Een persoonlijk trainingsschema

CHIVO opgeleide trainers

Onbeperkt trainen (SPPT™)

Een-op-een training
#UndisputedLiving

Bij Undisputed™ kun je samen met een personal trainer aan de slag bij een een-op-een training. Wij vinden persoonlijke aandacht, kwaliteit en vitaliteit erg belangrijk. In jouw intakegesprek met éénn van onze trainers bespreek je jouw persoonlijke doelen. Aan de hand van deze doelen gaan we samen aan de slag.

UDP™
Journeys

UDP™
Programma's

#Undisputed
Personal training

Een-op-een training bij een private gym

Samen met jouw personal trainer start je een traject om al je doelen te bereiken. Al onze trainers zijn goed opgeleid (CHIVO) en kennen alle klanten bij hun naam. Kom bij ons langs en ervaar zelf de gemoedelijke en laagdrempelige sfeer in onze private gym. Bij ons duik je niet de gym in met tientallen mensen tegelijk. Wij zorgen ervoor dat er maximaal vijftien members per training zijn. Zo kun jij aan je doelen werken onder begeleiding van een professional.

Neem contact met ons op

Heb jij interesse in een-op-een training? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0800 – 4666 of stuur een e-mail naar info@undisputed.com en maak een afspraak. Wil je meer informatie over onze sportprogramma’s, de mogelijkheden van onze een-op-een training, onze tarieven of heb je specifieke vragen? Neem ook dan gerust contact met ons op! Wil je ook een keer iets anders proberen? Wij vertellen je graag meer over ons powerlifting-programma.

Team

Meld je aan voor een gratis
intake & try-out