Crossfit Utrecht - UNDISPUTED™

Een persoonlijk trainingsschema

CHIVO opgeleide trainers

Onbeperkt trainen (SPPT™)

Crossfit in Utrecht
#UndisputedLiving

Je kunt nu deelnemen aan crossfit in Utrecht, alleen dan nét wat anders. Doe je regelmatig aan crossfit, maar wil je iets anders proberen wat er veel op lijkt? Bij Undisputed™ heb je de mogelijkheid om aan powerlifting deel te nemen. Powerlifting heeft veel weg van crossfit, maar is toch net even anders.

UDP™
Journeys

UDP™
Programma's

#Undisputed
Personal training

Vervang het crossfit door powerlifting in Utrecht

Bij powerlifting heb je drie varianten van de squat, bench press en de deadlift. Als je aan crossfit doet in Utrecht heb je waarschijnlijk wel wat ervaring met de squat en de deadlift. Met deze drie oefeningen train je jouw kracht, explosiviteit én flexibiliteit. Bij powerlifting probeer je iedere keer meer uit jezelf te halen. Lukt dit een keer niet? Dan staan we hier niet te lang bij stil, maar zorg je samen met je trainer ervoor dat je het de volgende keer wél haalt.

Maak kennis met powerlifting

Wil jij ook jouw discipline en doorzettingsvermogen trainen in Utrecht met behulp van powerlifting in plaats van crossfit? Onze gespecialiseerde trainers laten je graag zien wat powerlifting inhoudt. Ook kunnen zij onze verschillende programma’s laten zien. Maak telefonisch een afspraak door te bellen naar 0800 – 4666 en kom langs in onze sportschool in Utrecht. Ben je niet in de gelegenheid om te bellen? Stuur dan een e-mail naar info@undisputed.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Team

Meld je aan voor een gratis
intake & try-out

HilversumUtrecht
NederlandsEngels