fbpx

Radicaal shaping programma

bodycomp™

 

De BodyComp™ Journey van Undisputed™ is een wetenschappelijk onderbouwd en radicaal shaping programma. Gedurende 16 weken werk je onder intensieve begeleiding aan de meest indrukwekkende transformatie van jouw lichaam. Trainen, voeding, lifestyle, alles komt samen tijdens BodyComp™. 

KOM TRAINEN VANAF

99/m.

Iedereen is anders, daarom heeft Undisputed voor jou speciaal op maat gemaakte programma’s gemaakt. Gebaseerd op de wetenschap. Met jouw doelen en wensen maken we een op maat gemaakt pad binnen de journey die jij bewandeld!

meld je nu aan

gratis

Intake & try-out

Locatie

Taal

10 + 1 =

jouw Journey

Tijdens de BodyComp™ Journey krijg je intensieve begeleiding. Je zult afvallen, maar je gezondheid staat altijd op nummer 1.

Je gaat snel vet verliezen, terwijl je dankzij het speciale voedingsprogramma persoonlijke / op maat gemaakt voedingscoaching zoveel mogelijk spiermassa zult behouden. Wekelijks meten we je resultaten en stellen we bij waar nodig.

Na 12 weken is er een professionele fotoshoot om jouw ultieme shape voor altijd vast te leggen.

TRAINING

BodyComp™ is een op maat gemaakt programma. Alles wordt op jou persoonlijk afgestemd. De voortgangsmeting vindt plaats tijdens de personal training. Dat is ook een goed moment om je voeding te bespreken. Daarnaast wordt er natuurlijk getraind. Tijdens de SPPT™ trainingen maak je gebruik van je schema. Er is altijd een trainer met de juiste expertise aanwezig, die jouw techniek in de gaten houdt en die voor je klaar staat voor hulp en vragen.

De MDNSS™ training zorgt voor een betere conditie én voor binding met de mede BodyComp™ers. Het groepsgevoel is een belangrijk element voor deze Journey.

– 12 weken + 4 weken aftercare
– 1 x per week Personal Training*
– 2 x per week SPPT™ (Semi Private Personalized Training)*
– 1 x MDNSS™ (uitdagende groepstraining)
– 3 rustdagen
*1 x PT en 2 x SPPT is het minimum. Wil je liever 2 of 3 x PT per week, dan verlaag je het aantal SPPT’s per week.

VOEDING

Voeding speelt een grote rol tijdens BodyComp™. Je voeding is namelijk bepalend voor de hoeveelheid vet die je verliest. Het is de hoofdrolspeler voor het resultaat van jouw uiteindelijke shape. Jouw sixpack staat of valt met je voeding. Daarom zul je gedurende dit programma jouw macro’s en calorieën strak gaan bijhouden.

je krijgt:
 • een handboek met alle benodigde informatie
 • een persoonlijk voedingsplan inclusief voedingsadviezen
 • aanpassingen indien nodig
 • steun bij moeilijke momenten
 • kennis over voeding voor de rest van je leven
 • coachingsgesprekken wanneer jij ze nodig hebt
 • toegang tot onze clinics en workshops zoals : PPP voeding
Is BodyComp™ wat voor mij?

BodyComp™ is zwaar! Er wordt een enorme inzet van je verwacht en enige trainings ervaring is vereist. Het is ons meest radicale en strenge programma. Het vraagt waarschijnlijk een behoorlijke aanpassing van je lifestyle. Aan de hand van een uitgebreid intakegesprek bepalen we of jij direct kunt starten. Wanneer je er nog niet klaar voor bent ga je het pre-BodyComp™ traject in. Tijdens dit traject word je klaargestoomd voor deelname aan de eerstvolgende BodyComp™.

Wat staat mij te wachten?
 • Ongekende fysieke transformatie
 • Je leert de juiste trainingstechnieken
 • Motiverende groep mede-BodyComp™ers
 • Persoonlijke band met trainers en de andere deelnemers
 • Beste shape EVER
 • Fotoshoot
 • Voel je gezonder, vitaler en fitter
 • Een sixpack*
 • Altijd de lekkerste koffie (Conscious™ beans)

*afhankelijk van jouw vetpercentage en jouw genen zal jouw sixpack helemaal zichtbaar zijn.

Gedurende 16 weken werk je onder intensieve begeleiding aan de meest indrukwekkende transformatie van jouw lichaam. Trainen, voeding, lifestyle, alles komt samen tijdens BodyComp™

Ons team gespecialiseerde UDP trainers staat altijd voor je klaar. Je krijgt coachingsgesprekken wanneer jij ze nodig hebt.

Ook wordt in het BodyComp™ handboek alle benodigde informatie uitgebreid en duidelijk uitgelegd.

We doen er alles aan om jouw beste shape neer te zetten!

 

 

 

ANDERE UDP™ Programma’s

5TRONG

GluteMX™

MDNSS™