undisputed-personal-training

Undisputed Personal training biedt personal training van het hoogste niveau aan. De trainingen zijn simpel, makkelijk te volgen, inzichtelijk en het programma is volledig gericht op het individu.

[su_spacer size=”30″]

De trainingen zijn er specifiek op gericht om klachten te verhelpen en problemen op te lossen; kortom om het functioneren van de cliënt positief te beïnvloeden. Het belangrijkste is dat we de cliënt zelf verbetering laten ervaren, we hebben door de jaren heen gezien dat dit de grootst mogelijke stimulans is!

Onze werkwijze is gebaseerd op een aantal specialismen en een lange, diepgaande ervaring. De protocollen waar wij mee werken zorgen voor een doelgerichte aanpak die de resultaten ten allen tijde inzichtelijk en meetbaar maken.

Door middel van tussentijdse evaluaties houden we controle over de progressie. Tijdens de evaluaties wordt er gekeken hoe we het functioneren nog beter kunnen beïnvloeden en of de ‘lat’ misschien verlegd kan worden. We vragen ons daarbij bijvoorbeeld af of het oorspronkelijk gestelde doel nog voldoet, welke nieuwe mogelijkheden zich voordoen en in hoeverre er al verbetering meetbaar is.

Filosofie

Undisputed™ is privé, maar niet gesloten. Wij trainen een-op-een. Atleten, professionals, topsporters: ieder gedreven individu. Dat kan jij ook zijn. Het gaat allemaal om de mindset. Met de juiste instelling krijg je alles voor elkaar. Mits er de juiste tools worden aangereikt. Wat onze leden gemeen hebben is de absolute wil om zich compleet te geven voor een doel. Jezelf overwinnen is daar in onze filosofie altijd onderdeel van.

Centraal in onze aanpak staat het individu. Wij zoeken je fysieke grenzen op, respecteren deze en weten je te motiveren om deze zelf te verleggen. Resultaat is gegarandeerd.

Undisputed™ hanteert klassieke trainingsmethoden, bewezen technieken en is constant bezig met de ontwikkeling van eigen trainingsmethodes. Wij zijn ervaren, sociaal, inventief en leergierig maar vooral experts op ons vakgebied.

Alle kennis te winnen, niets te verliezen.

We hebben in 2014 en 2015 meer dan 570 workshop bezoekers gehad
Onze workshops zijn altijd geheel gratis en natuurlijk vrijblijvend.
Wees er snel bij want vol is vol! 50 deelnemers is de max!
Kennisoverdracht

Krijg antwoorden, zoek vragen! Alleen maar hapklare kennis en de antwoorden op jouw vragen. Kennis voor het leven! Pure inspiratie die je aanzet tot het nemen van actie en het behalen van jouw doelstellingen.

Verloting 100 trainingen!

We gaan op de workshop 100 gratis personal trainingen verloten onder de 50 deelnemers. We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat dit bijna een garantie is op het winnen van gratis trainingen.

Ervaar het nu zelf

Als je interesse hebt om op locatie een Personal Training of een Groepstraining te ervaren dan kan dat. Ook behoort een persoonlijk 1-op-1 consult op het gebied van voeding en/of training tot de mogelijkheden.

De persoon die een vriend(in) aanmeld verklaart dat hij/zij toestemming heeft verkregen om de vriend(in) aan te melden en de gegevens aan Undisputed te verstrekken en dat Undisputed contact met hem/haar mag opnemen. Undisputed behoudt zich te allen tijde het recht de workshop te verplaatsen, annuleren of de inhoud te wijzigen. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Alle rechten voorbehouden.