Undisputed™

undisputed-personal-training

Undisputed Personal training biedt personal training van het hoogste niveau aan. De trainingen zijn simpel, makkelijk te volgen, inzichtelijk en het programma is volledig gericht op het individu.

[su_spacer size=”30″]

De trainingen zijn er specifiek op gericht om klachten te verhelpen en problemen op te lossen; kortom om het functioneren van de cliënt positief te beïnvloeden. Het belangrijkste is dat we de cliënt zelf verbetering laten ervaren, we hebben door de jaren heen gezien dat dit de grootst mogelijke stimulans is!

Onze werkwijze is gebaseerd op een aantal specialismen en een lange, diepgaande ervaring. De protocollen waar wij mee werken zorgen voor een doelgerichte aanpak die de resultaten ten allen tijde inzichtelijk en meetbaar maken.

Door middel van tussentijdse evaluaties houden we controle over de progressie. Tijdens de evaluaties wordt er gekeken hoe we het functioneren nog beter kunnen beïnvloeden en of de ‘lat’ misschien verlegd kan worden. We vragen ons daarbij bijvoorbeeld af of het oorspronkelijk gestelde doel nog voldoet, welke nieuwe mogelijkheden zich voordoen en in hoeverre er al verbetering meetbaar is.

Filosofie

Undisputed™ is privé, maar niet gesloten. Wij trainen een-op-een. Atleten, professionals, topsporters: ieder gedreven individu. Dat kan jij ook zijn. Het gaat allemaal om de mindset. Met de juiste instelling krijg je alles voor elkaar. Mits er de juiste tools worden aangereikt. Wat onze leden gemeen hebben is de absolute wil om zich compleet te geven voor een doel. Jezelf overwinnen is daar in onze filosofie altijd onderdeel van.

Centraal in onze aanpak staat het individu. Wij zoeken je fysieke grenzen op, respecteren deze en weten je te motiveren om deze zelf te verleggen. Resultaat is gegarandeerd.

Undisputed™ hanteert klassieke trainingsmethoden, bewezen technieken en is constant bezig met de ontwikkeling van eigen trainingsmethodes. Wij zijn ervaren, sociaal, inventief en leergierig maar vooral experts op ons vakgebied.

Vragen kan altijd. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Heb je vragen aan onze Personal Trainers over Personal Training, Semi-Personal Training of 1 van onze andere diensten!

Partners of Undisputed™ Personal Training

Undisputed™ Personal Trainers are the proud exclusive trainers and coaches of the prestigious modeling agency Elite Model Management.

Elite Model Amsterdam

Locaties


Undisputed™ Laren
Schapendrift 62
1251 XH Laren (NH)


Undisputed™ Hilversum
Kampstraat 10
1211 GE Hilversum


Undisputed™ Utrecht
Savannahweg 70
3542 AW Utrecht

Klantervaringen

Een top team met super veel kennis, bereid om iedereen te helpen. Ze gaan op een hele leuke manier met je om, je merkt dat ze hun werk echt met plezier doen. Ik raad Undisputed iedereen aan!!
Personal Training
4 / 5 stars

Gewoon goed
Anderhalve maand geleden ben ik mijn training begonnen bij Undisputed, sinds die tijd zo veel progressie gemaakt! Vakkundige begeleiding en op elke vraag een deskundig antwoord. Minder tijd kwijt in de sportschool met een stuk meer resultaat! Dit heeft echt effect, top!
5 / 5 stars

Na jarenlang "gewoon" trainen in de sportschool, wilde ik graag doelgericht trainen met iemand naast je die je "tot het gaatje" laat gaan. Dat lukt bij Mitchell! ook let hij goed op je zwaktes en kan deze heel effectief behandelen.
Personal Training
5 / 5 stars

Undisputed.pro 4.9 van 5 gebaseerd op 35 beoordelingen.